Har du nyligen flyttat till Larv och är nyfiken på bygdens historia, sevärdheter, natur och människor?Då är du varmt välkommen på en eftermiddag tillsammans med larvs hembygdsförening som anordnar en guidad resa runt bygden då du både får möjlighet att träffa andra nyinflyttade men även gamla och halvgamla Larvabor! Rundturen sker i buss med stopp hos Lin & Lera byggnadsvård för fika.När, Var, Hur?
– Söndag 23 oktober
– kl 12 – 15
– Var: Vi möts upp utanför nya förskolan i Larv, korsningen Vedumsvägen, Fåglaviksvägen där buss väntar.
– Rundturen är gratis och hembygdsföreningen bjuder på fika.
– Anmälan: Skicka ett mail till jennieann.ohlsson@gmail.com eller meddelande här på facebook för att anmäla dig till rundturen.Och du behöver absolut inte vara nyinflyttad för att åka med på rundturen! Den som är nyfiken och vill veta mer om bygden och träffa andra Larvabor är varmt välkommen denna dag!

Stöd Larvs hembygdsförening genom att bli medlem!
Medlemsavgift för 1 år är 50 kr
Betalas till BankGiro 5083-7467
Glöm inte ange namn, e-post och adressuppgifter vid inbetalningen.